Mitrović pred Pariz: "Teo nedostaje i na treningu, kamoli na meču"

Meč Zvezde i Pariza igra se večeras od 21 sat

04.10.2024. 10:45
  • Podeli:
luka mitrovic una-66d9cc4a99771.webp Foto: UNA

Košarkaš Crvena zvezda, Luka Mitrović kaže da je samo pitanje trenutka kada će se rad na treninzima "pokazati" na utakmicama.

Luka je dodao i to da Zvezda "konačno"  ima širok roster i da odavno nije bilo toliko igrača i toliko "takmičarske atmosfere na treningu".

On je rekao i to da će timu mnogo nedostajati suspendovani Miloš Teodosić, koji neće igrati zbog onoga što se dešavalo u poslednjem kolu prošle sezone protiv Efesa.

Mitrović je Sport klub zaključio i to da i porazi i pobede koriste ekipe da nauči nešto novo, pogotovo u ovom početnom periodu sezone.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()