Moda na NBA draftu: Svake sezone maksimalno ulaganje u stajling košarkaša

Dešavanja na crvenim tepisima slaba si im konkurencija

23.06.2023. 16:20
  • Podeli:
NBA draft 2023-64954a0535246.webp Foto: AP Photo/John Minchillo/Tanjug

Svakog juna sportski svet prati draft NBA lige. Ko će biti prvi pik bude uvek, kao i ove godine, poznato nekoliko dana ranije, ali odevne kombinacije u kojima će se buduće košarkaške zvezde pojaviti na ovom događaju ostaju nepoznanica do samog kraja.

Ove godine je na modnoj pisti mladih košarkaša bilo spektakularno. Poznato je da NBA liga ima svoj dres kod, pa kada si akter događaja kao što je draft moraš da budeš elegantno odeven. Dok su jedni odabrali klasična jednobojna odela, drugi su baš bili u kul stajliš američkom fazonu. 

Prvih pet pikova Viktor Vembanjama, Brendon Miler, Skut Henderson, kao i blizanci Amen i Ausar Tompson bili su klasično obučeni i pažnju na sebe skrenuli su samo dobrim plasmanom. 

U odelu sa print dezenom i sa ogrlicom oko vrata pojavio se mladi Kejont Džordž, kog je Juta Džez izabrala kao 16. pika. 

Gredi Dik, jedan od plavušana belaca, odabrao je za ovu svečanost crne pantalone i crveni sako od svetlucavog, šljokičastog materijala. Bio je nasmejan celu noć i sigurno se dobro osećao i van trenerke. Njega je kao 13. pika odabrao Toronto.

10. pik na ovogodišnjem draftu bio je Keson Veles i on će, ako se odluči za NBA ligu, nositi dres Dalas Maveriksa u kom igra Luka Dončić. I on je na sebi imao odelo koje privlači pažnju, a od detalja je "stavio" i leptir mašnu i masivnu ogrlicu.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()