Moneke bio prestravljen od vesti da Ivanović dolazi: Bože ne, samo to ne

Amerikanac je slušao priče saigrača i ljudi iz kluba

19.12.2023. 11:13
  • Podeli:
Čima Moneke-65816f0e9adcd.webp Foto: Profimedia

Američki košarkaš Čima Moneke, prvi put je govorio o svojim reakcijama na vest da Duško Ivanović dolazi za trenera Baskonije. Bio je prepun predrasuda na osnovu priča koje je čuo o crnogorskom stručnjaku i bukvalno se zabrinuo za svoju budućnost, bez obzira na to što je sezonu odlično poečeo. 

"Priče koje sam čuo o njemu... Zastrašujuće. Pre nego što sam ga sreo slušao sam samo strašne priče. Bile su takve da sam bio preplašen kada sam čuo da dolazi da nam bude trener", rekao je Moneke.

Baskoniji nije dobro išlo na startu sezone i govorilo se o promeni trenera.

Preznojavao sam se od pomisli na njega

"Čuli smo glasine o tome da će trener da bude otpušten. O tome se pričalo nedeljama. I odjednom Zvezda otpušta Duška. Srce mi se zaledilo jer sam znao šta se sprema. Svi su mi slali poruke o tome. Mislio sam samo: Bože, ne, samo to ne... Preznojavao sam se".

Stvari su se promenile pri prvom kontaktu. Moneke se odlično uklopio u sistem Duška Ivanovića.

"Stigao je. I sada mislim da je on neverovatan čovek. Imao sam razgovore sa nekim ljudima, neki od njih su sa njim dugo. Sa nekima se zna odranije. Kažu drugačiji je, nije isti kao pre", kaže Moneke za španske medije.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()