Moneke o ponudi Zvezde: Drago mi je što sam opet u Beogradu

Sve se pominjalo kada je trener Zvezde bio Duško Ivanović

19.03.2024. 11:06
  • Podeli:
Čima Moneke-65816f0e9adcd.webp Foto: Profimedia

Kad Baskonija dolazi u Beograd uvek je najveća pažnja usmerena na trenera Duška Ivanovića i košarkaša Čima Monekea. Španski klub gostuje Partizanu, na meču Evrolige, a popularni igrač je za "Sport klub", govorio o predstojećem duelu sa crno-belima, ali i o "ponudi Crvene zvezde" koja se pominjala nedavno. 

"Ako je to istina, ta ponuda nikada nije došla do mene. Nikada nisam dobio zvaničnu ponudu od bilo kog drugog tima osim Baskonije. Mnogo je razgovora pre nego što ponuda stigne do igrača i takođe ću reći: Drago mi je što sam opet u Beogradu. Ali što se mene tiče, pošto nisam dobio neku zvaničnu ponudu od bilo kog tima onda ne mogu da kažem da sam bio blizu bilo kog tima. Nisam dobio ponudu u životu. Čuo sam za interesovanje, uglavnom od navijača, ali nikada nisam dobio ponudu", rekao je Moneke.

Priča vezana za Monekea i Zvezdu išla je u pravcu da su "crveno-beli hteli da ga dovedu, ali da tadašnji trener Duško Ivanović, koji sada vodi Baskoniju, nije želeo ni njega ni Markusa Hauarda".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()