Najtužnija noć u Čejs centru: Za Dekijem su plakali članovi porodica, Bogdanović, Kokoškov, navijači, igrači

Supruga Nataša i deca Maša i Nikola bili su na oproštaju Golden Stejta od voljenog im supruga i oca

25.01.2024. 20:00
  • Podeli:
Porodica Milojević Nikola Maša-65b2594c5aed6.webp Foto: Printscreen/X/House of Highlights

Dvorana Golden stejta, prethodne noći, bila je prepuna emocija. Najtužnija noć odigrala se u "Čejs centru" , kada su se Voriorsi vratili na teren, posle dve utakmice pauze, i pred meč sa Atlantom odali počast iznenada i prerano preminulom pomoćnom treneru, prijatelju, drugu, bratu Dejanu Milojeviću (47).

Stef Kari i ostali igrači iz njegovog tima nisu skrivali suze, dok su se zagrejavali u crnim majicama sa natpisima "Brate" na gurima i "Deki" na leđima. Ispod njih su ponosno nosili dres sa prezimenom Milojević, a pred početak utamice svaki od njih se i svoj primerak složio na stolicu na kojoj je obično sedeo voljeni Miloje. 

U publici je sedela i porodica pokojnog Dejana Milojevića, skrhana od bola i emocija, obučena u crne majice na kojima je pisalo: Brate. Sin Nikola, kćerka Maša i supruga Nataša su se držali zajedno i ispratili filmski omaž o njihovom ocu i mužu koji je emitovan na centralnim video bimovima u dvorani. Sa razglasa se moglo čuti da im se spiker obraća, a predstavnici kluba su im prišli, pozdravili ih i uručili buket cveća.

U dvorani je intonirana i himna Srbije "Bože pravde".

Na terenu su bila i dvojica Srba, ljudi koji su odlično poznavali Dejana Milojevića još iz domovine - Bogdan Bogdanović i Igor Kokoškov, koji su članovi Atlante. Dobili su počasno mesto iz Stiva Kera, koji je držao govor.

U dvorani je led svetlima bio ispisan slogan i ono u šta svi u Golden stejtu veruju: Zauvek naš brat.

Među navijačima bila je velika potražnja za krtama. Znalo se unapred da se sprema oproštaj od Dekija, ali su i zaljubljenici u Golden Stejt želeli da se oproste od čoveka kog su zavoleli. I svi su imali strpljenja da čekaju u dugim redovima kako bi ušli u dvoranu "Čejs centar" i zauzeli svoja mesta. 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()