Nakon eliminacije sa OI: Dve srpske košarkašice najavile kraj reprezentativne karijere

Kraj jedne ere

07.08.2024. 13:45
  • Podeli:
tina krajisnik profimedia-66b35de705587.webp Foto: Profimedia

Srpska košarkašica Tina Krajišnik je objavila kraj reprezentativne karijere posle meča sa Australijom. Međutim, ona nije jedina. To je uradila i Nevena Jovanović.

Tina Krajišnik je potvrdila kraj reprezentativne karijere.

"Pomešane su emocije jer nismo uspele ono što smo htele. Nije bio naš dan, pretrčale su nas i to je bio najveći problem. Koristile su naše greške u napadu, igrale kontre, a naša odbrana nije funkcionisala. Ne treba zanemariti to što smo uradili ove devojke su dobre i u narednim godinama će osvajati medalje".

Tina sa njima posle ovog takmičenja neće biti.

"Ne. Ovo je bila moja poslednja utakmica, suze su jer nema borbe za medalju. Na kraju mi je došla misao da nemam tu šansu i to je to", poručila je Tina.

Takođe, isto je uradila i Nevena Jovanović, kojoj je bilo teško da saopšti da je ovo njoj bio poslednji meč ikada za Srbiju.

"Pa znači da, znači da je kraj. Nažalost, na ovaj način. Sada je trenutno toliko bolno, ima puno više lepih emocija, nego lošijih. Kada ovaj dan prođe, emocije će popustiti i sećaću se lepih koje smo imali".

Pamtiće ipak sve lepe stvari, ali ipak boli poraz od Australije na ovaj način.

"Sve mi je sa njima drago i dobro i loše, sve su to neka iskustva koja jedna bez drugih ne bi mogla da bude tu. Pamtiću sve medalje, sate i sate provedene na treningu. Baš je teško na ovaj način, ali to je sport, okrutan..."

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()