Nakon povratka Petruševa oglasio se Drčelić: Posebna zahvalnost Mišku Ražnatoviću

Veliko pojačanje za beogradske crveno-bele

23.10.2024. 16:50
  • Podeli:
zeljko drcelic Dusan MilenkovicATAImages-67190724bf44c.webp Foto: Dusan MilenkovicATAImages

Juče je Miško Ražnatović nagovestio da će Filip Petrušev pojačati Crvenu zvezdu, a danas je stigla i zvanična potvrda kluba sa Malog Kalemegdana.

Željko Drčelić, predsednik Upravnog odbora, govorio je za Meridian sport posle potpisa koji se od kraja leta čekao među zvezdaškom javnosti. Nije krio zadovljstvo što je Petrušev po drugi u crveno-belom dresu. 

"Kao što sam i rekao, ovako reaguju veliki klubovi. Srećan sam što je Petrušev ponovo u svojoj kući i nadam se da će nam pomoći da budemo još bolji", rekao je Drčelić za Meridian sport.

Kada su Nikola Milutinov i Mustafa Fal dobili zeleno svetlo da igraju, bilo je jasno da prevelike uloge u timu Jorgosa Barcokasa neće biti za bronzanog reprezentativca.

"U interesu evropske košarke je bilo da igrač kao Filip bude što više na parketu. Olimpijakos je naš bratski klub i imao je razumevanje za celu situaciju. Veliko hvala i Mišku Ražnatoviću na pomoći da se transfer realizuje."

Drčelić se osvrnuo na peh koji je zadesio Džoela Bolomboja.

"Mnogo mi je žao što se povredio Džoel. On je sjajan momak i igrao je neverovatno. Velika šteta što se povredio, ali on je pravi borac i vratiće se još bolji na teren. Nadam se što pre", zaključio je Drčelić za Meridian sport.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()