Nakon teškog poraza ipak dobre vesti: Žiga Daneu je lakše povređen

Slovenački košarkaš je lakše povređen

23.09.2024. 11:20
  • Podeli:
cedevita olimpija kk cedevita instagram-66f12ceb51235.webp Foto: KK Cedevita Olimpija/Instagram

U utakmici prvog kola ABA lige, košarkaši Cedevita Olimpije poraženi su sinoć u gostima od ekipe FMP-a 75:62 (21:20, 12:20, 26:8, 16:14).

Rezultat je na kraju ipak ostao u drugom planu zbog nemilog događaja kada je u poslednjim trenucima meča težak pad doživeo Žiga Daneu koji je tom prilikom ostao bez svesti.

Slovenački košarkaš je teren napustio na nosilima, a Cedevita Olimpija je jutros saopštila dobre vesti.

"Nakon jučerašnjeg pada u meču sa FMP-om, Žiga Daneu je pregledan i tu je utvrđeno da udarac nije ostavio ozbiljne posledice i da je Žigino zdrvstveno stanje dobro. U ranim jutarnjim časovima Žiga je već bio u hotelu sa ostatkom saigrača. Nakon što dođe u Ljubljanu izvršiće se dodatni lekarski pregledi", saopštila je Cedevita Olimpija.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()