Navijači Partizana mogu da odahnu: Stigle vesti o povredi Tajrika Džonsa

On je na ovom susretu ubacio 17 poena

08.09.2024. 10:08
  • Podeli:
tajrik dzouns profimedia-66a0d57cdb0af.webp Foto: Profimedia

Partizan je prethodne noći savladao Dritonu na turniru u Italiji, ali je u završnici četvrte deonice povredu doživeo Tajrik Džons.

Naime, on se požalio na problem sa zadnjom ložom, zatražio je izmenu i više nije mogao da se vrati na teren. Navijači su sa zebnjom čekali vesti sa Sicilije i prve informacije su ohrabrujuće.

Ipak, nije u pitanju ozbiljnija povreda i postoji realna mogućnost da na parketu bude već u nedeljnom finalu.

Tajrik Džons je na ovom susretu ubacio 17 poena.

Podsećanja radi, Partizan je na Siciliji bez Ajzee Majka, koji je povredio list na prvom treningu u sezoni i pauziraće okvirno oko mesec dana.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()