NBA će "skoknuti" do Evrope: San Antonio i Indijana naredne sezone igraće dva meča u Gradu svetlosti

Utakmice su na programu 23. i 25. januara 2025. godine

29.04.2024. 21:08
  • Podeli:
nba lika, san antonio spurs, indijana pejsers - 3 mart 2024 - profimedia-662feea7b2fef.webp Foto: Profimedia

Rukovodstvo NBA lige saopštilo je danas da će košarkaši San Antonija i Indijane naredne sezone odigrati dva meča u Parizu. U saopštenju se navodi da će utakmice između San Antonija i Indijane biti odigrane 23. i 25. januara 2025. godine.

NBA podseća da je košarkaš San Antonija Viktor Vembanjama, koji je 2023. bio prvi pik na draftu, pre dolaska u Sparse igrao za Metropolitan, Asvel i Nanter.

U saopštenju se ističe da će Pariz četvrti put u istoriji biti domaćin meča NBA lige u  regularnom delu sezone.

Košarkaši Klivlenda su u januaru ove godine u regularnom delu sezone u NBA lige u pariskom Bersiju pobedili Bruklin 111:102, a godinu dana ranije je Čikago slavio protiv Detroita (126:108).

Milvoki je u januaru 2020. u Parizu savladao Šarlot 116:103.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()