NBA je za sada prejaka: Otkaz za Petruševa u Kingsima, najavljen povratak Srbina u Evropu

Srpski košarkaš je 2021. godine izabran kao 50. pik na draftu

25.11.2023. 11:13
  • Podeli:
Tan2023-10-3114382660_2 filip petrušev AP PhotoChris Szagola-6543741e10e80.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Chris Szagola

Jedan od najpoznatijih košarkaških novinara na svetu Adrijan Vojnarovski saopštio je da je srpski košarkaš Filip Petrušev završio sa svojom kratkom epizodom u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu.

Podsetimo, momak rođen 2000. godine je nakon epizodne uloge u Filadelfiji trejdovan u Sakramento Kingse, ali ni u novoj sredini se nije dugo zadržao, pošto je ubrzo otpušten, pa se samo čeka još zvanična potvrda otkaza.

Sastav Kingsa je pun, cilje je da se zadrži fleksibilnost kako bi mogli da u nastavku sezone potpišu nekog slobodnog košarkaša, a nekadašnji igrač Crvene zvezde definitvno nije opcija.

Najrealnije je da se Petrušev vrati u Evropu, Delije bi volele da ga ponovo vide u crveno-belom dresu, ali šanse da se to zaista i dogodi su veoma male.

Definitvno da postoje klubovi koji bi voleli Petruševa u svojim redovima, čak se i šuška da je Olimpijakos pokazao veliko interesovanje, a hoće li se to zaista realizovati ostaje nam da vidimo u narednom periodu.

Podsetimo, Filip je 2021. godine izabran kao 50. pik na draftu. Dve sezone je igrao za Gonzagu, dok je u Evropi nosio dres Mege, Efesa i Crvene zvezde.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()