NBA liga: Boston se revanširao Voriorsima

Stef Kari se ispromašivao tokom utakmice, koja je odlučena u produžetku, a onda je pogodio sa centra

20.01.2023. 09:24
  • Podeli:
Boston Golden stejt-63ca4f9cabf79.webp Foto: Profimedia

Košarkaši Bostona pobedili su na svom terenu posle produžetka ekipu Golden stejta rezultatom 121:118 u meču NBA lige.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Džejson Tejtum sa 34 poena, 19 skokova, šest asistencija i tri ukradene lopte. Al Horford postigao je 20 poena uz 10 skokova. U ekipi aktuelnog šampiona NBA lige najefikasniji je bio Stef Kari sa 29 poena, dok su Džordan Pul i Klej Tompson dodali po 24.

Stef Kari je ubacio šest trojki, ali iz čak 18 pokušaja - jednu je ubacio sa centra igrališta! Za preokret u poslednjoj sekundi poluvremena. Kari je meč završio sa 29 poena

Košarkaši Minesote pobedili su Toronto sa 128:126. Danđelo Rasel predvodio je Minesotu sa 25 poena, a Entoni Edvards je dodao 23 poena. U poraženom timu najbolji je bio Skoti Barns sa 29 poena, dok je Fred Vanvlit dodao 25 uz 10 asistencija.

U ostalim noćašnjim utakmicama NBA lige, postignuti su sledeći rezultati: Finiks - Bruklin 117:112, Filadelfija - Portland 105:95 i Detroit - Čikago 108:126.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()