NBA liga: Dok su Jokić i Dončić mirovali na klupi, Micić zablistao na terenu

Dalas je, bez trojice igrača, pretrpeo ozbiljan debakl

01.02.2024. 09:36
  • Podeli:
Vasilije Micić-65bb57ee09fa2.webp Foto: AP Photo/Mark J. Terrill/Tanjug

Vasilije Micić je odigrao najbolju partiju od kada je došao u NBA ligu. U dresu Okalhome srpski internacionalac je, protiv Denvera, za samo 16 minuta upisao 12 poena, pet asistencija i dva skoka. 

Plejmejker Srbije bio je, sa Endrjuom Viginsom, treći strelac ekipe, dok je trijumf od 105:100, doneo Šaj Gildžus Aleksander.

"Veoma sam srećan što sam deo ovog tima", rekao je Vasilije Micić posle pobede svog tima, a ovih dana Vasa ima sa tribina i podršku tate i sestre, koja uvek dobro dođe.

Na drugoj strani Nagetsi su bili oslabljeni jer je meč sa klupe gledao njihov MVP i glavni pokretač tima Nikola Jokić. Centar Denvera je zbog problema sa leđima izostao sa ovog meča. 

I Dalas je bio bez glavnih pokretača. Luka Dončić je zbog povrede zgloba ostao van terena, baš kao i Kajri Irving i Dante Egzum zbog svojih problema sa povredama. Maveriksi su platili cenu za to u Minesoti. Poraz od 121:87 pamtiće dugo. 

 

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()