NBA liga: Izvanredni Jokić vodio Denver do pobede

I Aleksej Pokuševski je imao dobru partiju, ali nije slavio, pa Nagetsi sada imaju skor 11:7, a Oklahoma siti 7:11

24.11.2022. 07:50
  • Podeli:
Nikola Jokić iz igre-1669272645779.webp Foto: Profimedia

Srpski reprezentativac Nikola Jokić pružio je izvanrednu partiju u pobedi Denvera na gostovanju Oklahomi sa 131:126. Nagetski su slavili posle produžetka, uzbudljivog i neizvesnog meča.

Jokić je za 43 minuta na terenu ubacio 39 poena, zabeležio 10 skokova i devet asistencija. Eron Gordon je postigao 31, a Vlatko Čančar 19.

Kod Oklahome Šaj Gildžes-Aleksander je bio najefikasniji sa 31. poenom, a dobru partiju pružio je i srpski košarkaš Aleksej Pokuševski, koji je za 29 minuta na terenu postigao 13 poena, uz jedan skok i tri asigtencije.

Denver sada ima skor 11:7, a Oklahoma 7:11.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()