NBA liga: Jokić sa 40 poena bio tragičar Denvera

Kingsi su uspeli da se vrate sa minus 19 poena, što im je peti preokret ove sezone u kom su istopili dvocifrenu prednost

29.12.2022. 08:12
  • Podeli:
nikola_jokic - reuters-63ad33cc0e88f.webp Foto: Reuters

Sakramento Kingsi su, na svom parketu i pred svojom publikom, pobedili Denver Nagetse rezultatom 127:126 poslednje noći odigranih mečeva u NBA ligi

Srpski košarkaš Nikola Jokić je ubacio 40 poena, uhvatio sedam skokova i zabeležio šest asistencija.

Pobedničku ekipu predvodio je Malik Monk, koji je ubacio 31 poen. 

Jokić je na dve sekunde imao šansu da svom timu sa slobodnih bacanja, pri rezultatu 126:126, donese dva poena prednosti, pa i pobedu Denveru, ali lopta prosto nije želela da prođe kroz obruč.

Kingsi su uspeli da se vrate sa minus 19 poena i da slave, što je peti preokret u kom su uspeli da istope dvocifrenu prednost pritivnika ove sezone.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()