NBA liga: Pokuševski odličan, Dončić još bolji

Oklahoma je savladala Kliperse, Dalas je bio bolji od Bruklina, dok je Golden stejt pobedio Majami

28.10.2022. 10:06
  • Podeli:
luka dončić_reuters-1666941799959.webp Foto: Reuters

Srpski košarkaški reprezentativac Aleksej Pokuševski odigrao je odličan meč u trijumfu Oklahome nad Los Anđeles Klipersima (118:110).

Pokuševski je meč završio sa 15 poena, šest skokova i tri asistencije, a na parketu je proveo 27 minuta.

Najefikasniji na meču bio je bek Oklahome Šej Gildžes-Alegzander sa 24 poena, dok se kod Klipersa istakao Norman Pauel sa 21 poenom.

Aktuelni šampion NBA lige Golden stejt savladao je na domaćem parketu Majami sa 123:110, a srpski košarkaš Nikola Jović postigao je četiri poena i zabeležio jedan skok za osam minuta na terenu u dresu tima sa Floride.

Najefikasniji na utakmici bio je superstar Voriorsa Stef Kari sa 33 poena, a u timu Majamija najbolju partiju pružio je Džimi Batler sa 27 poena.

Slovenački reprezentativac Luka Dončić briljirao je u trijumfu Dalasa na gostovanju Bruklinu posle produžetka (129:125) pošto je upisao tripl-dabl učinak sa 41 poenom, 11 skokova i 14 asistencija.

Bruklinu nije pomoglo ni 39 poena Kajrija Irvinga kog je pratio Kevin Durent sa 37 poena.

Memfis je na gostovanju savladao Sakramento sa 125:110, a najefikasniji na utakmici bio je košarkaš Grizlisa Dezmond Bejn sa 31 poenom.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()