NBA liga potpisuje milionske ugovore: Edvards produžio ugovor

Nekadašnji prvi pik na draftu ne menja sredinu

04.07.2023. 12:27
  • Podeli:
Entoni Edvards-1663757343638.webp Foto: Profimedia

Košarkaš Minesote Entoni Edvards (21) dogovorio je produženje ugovora sa Timbervulvsima do juna 2028. godine u vrednosti od 260.000.000 dolara, prenose američki mediji.

Minesota je 2020. godine izabrala Edvardsa kao prvog pika na NBA draftu 2020. godine. On je u poslednje tri sezone u dresu Minesote u NBA ligi prosečno postizao 21,8 poena i imao je 5,1 skok i 3,7 asistencija po utakmici.

Minesota je prošle sezone u prvom kolu plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige eliminisana od Denvera, koji je kasnije osvojio šampionski trofej.

Edvards će igrati za selekciju SAD na predstojećem Svetskom prvenstvu, koje će od 25. avgusta do 10. septembra biti održano u Japanu, Indoneziji i Filipinima.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()