NBA predsezona: Jokić ne prestaje da skreće pažnju na sebe

Priliku je dobio i nekadašnji igrač Partizana

16.10.2023. 09:49
  • Podeli:
Nikola Jokić-652cea890f08f.webp Foto: AP Photo/David Zalubowski/Tanjug

U centar pažnje NBA predsezone, hteo on to ili ne, stavlja se Nikola Jokić. Centar Denvera svojim partijama iznova privlači komentare, pa deluje da je samo nastavio tamo gde je stao prošle sezone. 

Denver Nagetsi su u pripremnom meču, na parketu svoje "Bol arene", savladali Čikago Bulse rezultatom 116:102. Meču je prisustvovalo više od 17.000 gledalaca, a publika u Koloradu imala je priliku da 23 minuta u igri gleda Jokića, najboljeg igrača prethodnog plej-ofa.

Od samog otvaranja duela bilo je jasno da je Jokić raspoložen. Na kraju je duel završio sa 15 poena (6/9 iz igre, 2/5 slobodna bacanja), devet skokova, pet asistencija, jednom blokadom i dve izgubljene lopte.

Efikasniji od srpskog centra u pobedničkom timu bili su samo Džamal Marej (21p, 5 as) i mladi Portorikanac Džulijan Stroter, koji se nameće za ozbiljniju ulogu pred start sezone kada je tim Majkla Melouna u pitanju.

Zanimljivo je da se u sastavu Denvera nalazi i nekadašnji centar Partizana Amida Brajma. Ovaj 29-godišnjak iz Gane pokušava da se izbori za mesto u timu u narednoj sezoni, a na duelu sa Bulsima odigrao je tek 92 sekunde i upisao poen i 2 skoka. U Partizanu je proveo dva meseca 2018. godine.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()