NBA zvezda u nevolji: Teletović spašavao živu glavu u poplavama u BiH

Ispred košarkaša se srušilo brdo...

07.10.2024. 09:00
  • Podeli:
teletovic profimedia-670382d944433.webp Foto: Profimedia

Katastrofalne poplave su pogodile Bosnu i Hercegovinu, odnele su prema poslednjim podacima 20 života.

Jedno od mesta koje je prilično pogođeno je i Jablanica. A tu je dramu, između ostalih, preživeo i Mirza Teletović, nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine, te igrač nekoliko NBA timova.

Kako prenose mediji, put od Sarajeva do Splita bio je preko Jablanice, Doljana i Blidinja. Ali, posle poplava, taj put više ne postoji.

Voda i bujica odnele su i mini hidrocentralu koju je podigao upravo Teletović. Rođeni Jablaničanin je napravio milionsku investiciju, protiv koje su svojevremeno ekolozi i lkalni meštani bili protiv.

Nedugo nakon otvaranja bila je i ugašena, a sada pomenute hidrocentrale nema, posle bujice koja je u potpunosti odnela.

Slobodna Dalmacija je donela i ekskluzivnu priču jednog od meštana Armana Rizivća, koji je istakao da je Teletović jedva spasao živu glavu.

Naime, košarkaš je dobio poziv iz nadležnog ministarstva da digne klapne na brani. Nakon što je to učinio krenuo je sa terencem nazad u Jablanicu, ali se ispred njega srušilo brdo, međutim na svu sreću on je prošao bez povreda.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()