Nedović objavio porodičnu fotografiju, pa odgovorio navijačima: "Gadite mi se braćo"

Mnogi su saglasni sa su scene u Morači poraz za regionalnu košarku

22.10.2024. 15:35
  • Podeli:
Nemanja Nedovic KK Crvena zvezda-6717a505bfad5.webp Foto: KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Budućnost u Morači rezultatom 75:73. Međutim, ono đto je obeležilo meč jesu ružne slike koje su režirali navijali crnogorskog tima.

Naime, srpski košarkaš Nemanja Nedović je došao u sukob sa navijačima, koji su mu potom gnusno vređali porodicu. Bek crveno-belih im je na pravi način odgovorio na terenu, predvodio je svoj tim do pobede, a nakon meča se oglasio i na svom Instagram nalogu.

Najpre je objavio stori sa suprugom Minom i ćerkicom sa jednog letovanja uz srce i šaku koja implicira srce.

Uz to je objavio čuveni isečak Drejka koji je bio izuzetno popularan. U tom snimku se Drejk razračunava sa onima koji ga ne vole i provociraju.

"I ostalima vama, vama nevernicima, onima koji ne postižu uspehe, onima koji brišu tvitove, vi mi se gadite, braćo. Iskreno, ako želite da me pogledate u oči, ako želite nešto da uradite, baš tako sam i mislio", rekao je Drejk u svom izlaganju.

Podsećanja radi, Nedović je u ovom meču postigao 24 poena.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()