Nedović zgrožen ponašanjem igrača Podgorice: Đukanović pretio i psovao celu ekipu

Trener Zlatibora podneo prijavu posle utakmice

11.04.2024. 11:30
  • Podeli:
Košarkaši Zlatibora-6617ace1a7080.webp Foto: Druga ABA liga/Saša Janković

Košarkaši Zlatibora doživeli su pravi brodolom u prvoj utakmici četvrtfinala ABA 2 lige na gostovanju u Podgorici protiv istoimenog tima. Apsolutno ništa nije polazilo za rukom u odbrani ekipe Strajina Nedovića, zbog čega će u revanšu morati da pokušaju da nadoknade minus od čak 24 poena - 113:89.

Ipak, sam duel je ostao u senci skandala koji se desio posle meča.

Trener poraženog tima Strajin Nedović je izneo niz kritika na račun protivničkog košarkaša Milutina Đukanovića, pošto je smatrao da je namerno želeo da povredi Jana Rebeca.

"Sjajna igra jedne mlade ekipe pada u drugi plan zahvaljujući igraču Podgorice Milutinu Đukanoviću, koji je s namerom u toku meča želeo da povredi našeg igrača, koji je već imao povredu te ruke", rekao je Nedović, kao trener Zlatibora, pa dodao:

"Posle utakmice pretio je i psovao celu našu ekipu u hodniku, što je bruka i sramota, tako da tražim od ABA lige da reaguje, što sam naveo i u prijavi kod delegata". 

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()