Nenad Stefanović više nije trener FMP-a

Panteri su odlučili da se rastanu sa mladim stručnjakom

12.12.2023. 17:02
  • Podeli:
nenad stefanovic fmp-657883bb340bb.webp Foto: FMP

Posle nešto slabijih rezultata na početku sezone, FMP je odlučio da se rastane od trenera Nenada Stefanovića, zbog čega će Pantere u nastavku sezone voditi neko drugo lice.

Kako je prvi izvestio portal Telesport, Stefanović se rastao sa klubom sa kojim je prošle sezone došao do plej-ofa, ali ove godine je uspeo da upiše samo tri pobede do sada - protiv Cibone, Splita i Igokee. Od toga su dve došle na gostovanju, a svega jedna na domaćem terenu.

U međuvremenu se oglasio i sam klub, koji je potvrdio da Stefanović nije šef stručnog štaba, nakon što je podneo ostavku na to mesto:

"FMP obaveštava javnost da Nenad Stefanović više nije trener prvog tima. Nakon dve i po uspešne sezone Stefanović je podneo ostavku na mestu šefa stručnog štaba. FMP se zahvaljuje Stefanoviću na velikoj posvećenosti, sjajnim rezultatima i profesionalizmu koji je pokazao u svom mandatu u klubu. U tom periodu osvojene su dve srebrne medalje namenjene vicešampionu Srbije i ostvarena dva plasmana u plej-of ABA lige. Ponosni smo na sve urađeno zajedničkim snagama i ponosni što je još jedan mlad trener stekao punu afirmaciju u našem klubu", napisali su iz kluba.

Prema pisanjima medija, prvi kandidat za mesto novog šefa struke je Stefan Mijović, trener Radničkog iz Kragujevca.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()