Nepažnja koštala Vembanjama: Neverovatan razlog za povredu centra San Antonija

Prvi pik na draftu mogao je da bude ljut samo na sebe

24.12.2023. 13:21
  • Podeli:
Viktor Vembanjama-657b19016a52d.webp Foto: AP Photo/Eric Gay/Tanjug

Mladi košarkaš San Atnonija Viktor Vembanjama se, tokom zagrevanja za meč sa Dalasom, povredio na toliko neverovatan način da je nervoza postala još veća. Francuski košarkaš je prilikom laganog zagrevanja stao na nogu momka iz tima koji dodaje lopte igračima da je iskrivio desni skočni zglob. 

Prvi pik na NBA draftu se toliko iznervirao da je sa grimasom na licu otišao do klupe i na njoj ostao celu utakmicu.

Dalas je iskoristio izostanak Vembanjama i savladao San Antonio sa ubedljivih 144:119, uz još jednu neverovatnu partiju Luke Dončića. Slovenac je upisao novi trpl-dabl od 39 poena, 12 skokova i 10 asistencija.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()