Nije briljirao, ali se upisao: Micić postigao dva poena u pobedi Oklahome nad Golden Stejtom

Naš košarkaš je na terenu proveo osam minuta, a imao je i jednu asistenciju

19.11.2023. 10:17
  • Podeli:
vasilije vasa micić, 19 nov 2023 - foto AP Photo Jeff Chiu Tanjug-6559d293dee76.webp Foto: AP Photo/Jeff Chiu/Tanjug

Srpski košarkaš Vasilije Micić postigao je dva poena u pobedi svoje Oklahome na gostovanju Golden Stejtu sa 130:123, posle produžetka. Šai Gildžus Aleksander je predvodio Oklahomu sa 40 poena, uz sedam skokova i šest asistencija. Holmgren je imao 36 poena, 10 skokova i pet asistencija. 

Micić je na terenu proveo osam minuta, a uz dva poena upisao je i jednu asistenciju.

Kod Voriorsa je Vigins imao 31 poen, dok je Stef Kari postigao 25 koševa, uz sedam skokova i tri asistencije. Bio je to šesti poraz u nizu za Voriorse, dok je Oklahoma ostvarila četvrtu uzastopnu pobedu. 

Oklahoma je sad na skoru 9-4 i na trećem je mestu Zapadne konferencije, a Golden Stejt je na 10. poziciji sa učinkom 6-8.

U derbiju večeri Milvoki je savladao Dalas rezultatom 132:125. Janis Adetokumbo bio je najbolji u pobedi Baksa - postigao je 40 poena, imao je 15 skokova i sedam asistencija. Kajri Irving je kod Dalasa bio najbolji sa 39 poena, dok je Luka Dončić postigao 35 poena, uz po devet skokova i asistencija. 

To je bio deveti trijumf za Milvoki koji je sad na trećem  mestu na tabeli Istočne konferencije. Maveriksi su pretrpeli četvrti poraz i sad su na četvrtoj su poziciji na tabeli Zapada.

Rezultati: Golden Stejt – Oklahoma 123:130 (posle produžetka), Šarlot – Njujork 108:122, Nju Orleans – Minesota 120:121, Čikago – Majami 102:97, Milvoki – Dalas 132:125, San Antonio – Memfis 108:120.

Standings provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()