Nije Željko Obradović: Ko je najbolji trener ove godine u Evroligi?

Treće mesto je mnoge iznenadilo

05.01.2024. 15:50
  • Podeli:
željko obradovic tanjug-659816db4a175.webp Foto: TANJUG/MARKO ĐOKOVIĆ

Renomirani košarkaški portal koji se bavi stanjem i dešavanjima u Evroligi Basket Njuz objavio je glasanje igrača za najboljeg trenera u polusezoni.

U glasanju je učestvovalo 37 igrača raznih timova, a prema njihovom mišljenju za najboljeg trenera izabran je Italijan Luka Banki, trener Virtusa, sa 35,1 posto glasova.

Na drugom mestu nalazi se najtrofejniji trener svih vremena u ovom takmičenju Željko Obradović, trener Partizana, sa osvojenih 18,9 procenata.

Malo iznenađujuće s obzirom na glasine koje oko njega kruže, na trećem mestu je Duško Ivanović, trener Baskonije, sa 13,5 procenata glasova.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()