Nikako da mu krene: Papapetru mora na operaciju

Povreda koja se stalno ponavlja

19.10.2023. 15:59
  • Podeli:
Janis Papapetru Partizan_ABA-646bce40468b4.webp Foto: Dragana Stjepanović

Košarkaš Panatinaikosa Joanis Papapetru odsustvovaće najmanje 45 dana van terena, pošto će morati da operiše levo koleno, prenosi grčka Gazeta.

Grčki mediji navode da će Papapetru morati na operaciju kako bi trajno rešio problem sa povredom levog kolena.

Košarkaš Panatinaikosa je i prošle sezone dok je igrao za Partizan imao problema sa povredama. Grčki mediji navode da je Papapetru pogoršao povredu tokom nastupa za Grčku na nedavnom Svetskom prvenstvu u Manili.

On nije igrao za klub iz Atine pre dva dana na meču trećeg kola Evrolige protiv Fenerbahčea, dok je prošle nedelje bio u timu na utakmici sa Bajernom.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()