Niko ga nije pominjao javno, a on je dobio nagradu: ABA liga odabrala najboljeg trenera

Imao je zaista odličnu sezonu u regionalnom takmičenju

11.04.2024. 15:52
  • Podeli:
Danijel Jusup-6617eaf6802cc.webp Foto: KK Zadar/ABA liga/Zvonko Kucelin

Regionalna ABA liga izbarala je najboljeg trenera za sezonu 2023/2024, a ovo laskavo priznanje pripalo je treneru Zadra Danijelu Jusupu.

Iako se prethodnih dana dosta polemisalo oko toga ko će biti najbolji trener regionalne lige za ovu sezonu i mnogi su već videli trenera Mege Marka Baraća sa ovom nagradom, ipak je izbor ABA lige pao na Danijela Jusupa.

Ekipa Zadra je imala odličnu sezonu. Završila je na šestom mestu sa 14 pobeda i 12 poraza, dok je Mega završila na četvrtom mestu sa skorom 16 - 10 sa najmlađim timom u ligi.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()