Niksi i Voriorsi slavili za nastavak trke ka finalu

Aktualni NBA prvaci uspeli su da vrate seriju slavljem u Los Anđelesu

11.05.2023. 09:51
  • Podeli:
Stephen Curry foto Reuters-644f678b762ea.webp Foto: Reuters

Košarkaši Njujork Niksa i Golden Stejt Voriorsa smanjili su zaostatke i ostali u igri za konferencijska finala.

Prvosu košarkaši Niksa u domaćoj dvorani pobedili Majmi sa 112:103 i smanjili zaostatak u seriji na 3:2, da bi potom aktuelni prvaci na svom parketu u San Francisku savladali LA Lejkerse sa 121:106 i smanjili skor u seriji na 3:2.

Brenson je prvo ime ekipe iz Njujorka sa 38 poena, devet skokova i sedam asistencija, a na parketu je proveo svih 48 minuta. RJ Beret dao je 26 poena.

Džimi Batler upisao je 19 poena, uz devet asistencija i sedam skokova, a prvi put u ovom doigravanju postigao je manje od 25 poena.

Aktualni NBA prvaci "Ratnici" uspeli su da vrate seriju slavljem u Los Anđelesu u kom su šestorica njihovih igrača imali dvocifreni učinak po broju poena. Dobili su Voriorsi tri od četiri četvrtine u petoj utakmici, a predvodio ih je Kari sa 27 poena i osam asistencija.

Vigins je ubacio 25 poena, a Grin 20 uz 10 skokova. Kod "Jezeraša" najbolji je bio Lebron Džejms sa 25 poena, pa Entoni Dejvis sa 23.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()