Nilikina pred Bajern: "Uzbuđeni smo, konačno kod kuće"

Prvotimac crno-belih je uveren u pobedu svog tima

14.10.2024. 15:50
  • Podeli:
frenk nilikina Dusan MilenkovicATAImages-66e80036aaa0d.webp Foto: Dusan Milenkovic ATAImages

Košarkaše Partizana u utorak očekuje meč protiv Bajerna u Evroligi. Ovo će biti prva utakmica crno-belih u ovom takmičenju pred domačom publikom.

Frenk Nilikina, pojačanje crno-belih, smatra da Partizan očekuje težak susret, ali da je uveren u pobedu.

Velika utakmica za nas, konačno smo ovde, kod kuće. Dolazimo posle dva poraza, ali ništa drugo ne očekujemo osim pobede i teške utakmice, kao i protivnika koji je došao do pobedi. Pripremićemo se i nadam da ćemo slaviti", kaže Nilikina i dodaje.

"Prvi meč u Beogradu. Da, to je bitno. Znamo kolika je prednost naš domaći teren. Sada ćemo imati nekoliko utakmica, što je izuzetno važno za nas".

Izabranici Željka Obradovića su uzbuđeni što će ponovo igrati pred svojim navijačima.

"Uzbuđeni smo što smo ovde kod kuće, pred navijačima. Neki su igrali protiv Partizana, neki ne. Biće zabavno, idemo".

Pohvalio je i protivničku ekipu.

"Imaju talentovan tim, igraju u Evroligi dugo. Nema toliko toga da se kaže, moramo doći do pobede", zaključio je košarkaš Partizana.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()