Ništa od Zvezde: Alimpijević potpisao novi ugovor

Delije očekivale povratak u redove crveno-belih, ali se odlučio da produži saradnju sa klubom

07.05.2024. 19:15
  • Podeli:
Dušan Alimpijević Profimedia-65e9729120a04.webp Foto: Profimedia

Trener košarkaša Bešiktaša Dušan Alimpijević odlučio je u dogovoru sa upravom kluba iz Istanbula produži ugovor na još dve godine.

Turski predstavnik je veoma zadovoljan učinkom i utiskom koji je Dušan ostavio u klubu, te bi prema novom ugovoru Alimpijević trebao da ostane trener još godinu dana, uz opciju produženja na još jednu godinu.

Alimpijević je stigao u Bešiktaš 29. juna 2023. godine, nakon što je odlučio da raskrsti sa Bursom nakon tri godine saradnje.

Pre toga je vodio Avtodor, Crvenu zvezd, FMP, Spartak iz Subotice, Vojvodinu, gde je bio i asistent, kao i u ekipi Novog Sada.

Očekivali su navijači Zvezde da bi mladi trener mogao da se vrati u redove crveno-belih, ali za sada nema ništa od njegovog povrtaka na Mali Kalemgedan.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()