Obradović i Partizan dogovorili nastavak saradnje: Samo još potpis fali

Što se mene tiče, sve ću uraditi da ostanem u Partizanu dokle god budem imao želju budem trener, rekao je nedavno Žoc

01.04.2024. 13:22
  • Podeli:
željko obradovic tanjug-659816db4a175.webp Foto: TANJUG/MARKO ĐOKOVIĆ

Željko Obradović ostaje trener Partizana jer je sa crno-belim klubom dogovorio sve detalje novog ugovora, saznaje "Kurir". Prema njihovom pisanju ponuda uprave je na tri godine, a trenerov odgovor je da "što se njega tiče može da ostane i pet". 

Razlog zbog kog Obradović ipak dobija ugovor na tri godine je što je mandat predsednika Ostoje Mijailovića kraći od pet sezona, a pošto sa njim potpisuje ugovor onda je logika imala glavnu reč. Ono što je sigurno jeste da će omiljeni trener među Grobarima voditi Partizan do leta 2027. 

"Nema šta da se objašnjava, moja najveća želja je da ostanem, ovde sam najsrećniji čovek. Prošao sam mnogo toga, doživeo lepe stvari od Partizana, Huventuda, Reala, preko Treviza, Benetona, Panatinaikosa i Fenerbahčea. Svuda sam radio sa ogromnom željom, imali smo rezultate i publiku, ali ova odanost, to je neverovatno. Samo mogu da zahvaljujem publici na svemu što uvek radi za nas",  rekao je nedavnoObradović na temu produženja ugovora, a dodao:

"Što se mene tiče, sve ću uraditi da ostanem u Partizanu dokle god budem imao želju da se bavim ovim. Ovde nije sve idealno, ali gde jeste? Svi težimo savršenom, eldoradu. Nisam siguran da to postoji. Živiš kako živiš i boriš se. Nadam se da ćemo svi zajedno da se izborimo s problemima i da nastavimo da se predstavljamo u Evroligi na najbolji način".

I Ostoja Mijailović je nedavno potvrdio da tu nema nikakvih problema: 

"Znamo da su naši navijači, kao i kompletna javnost veoma zainteresovani za ovu temu, ali verujemo da se ovakvi dogovori donose u miru, bez ikakvih pritisaka, a u skladu sa ciljevima naše crno-bele porodice. Došli su do mene i neki, moram tako reći, prizemni komentari u vezi sa tim da li meni neko naređuje da produžim ili ne produžim ugovor sa trenerom. Takve stvari više govore o onima koji ih izgovaraju i ne želim sebi da dozvolim da ih komentarišem", rekao je Mijailović.

 Željko Obradović se vratio u Partizan u leto 2021. godine i od tada je za Partizanom osvojio jedan trofej, pehar ABA lige iz prošle sezone. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()