Obradović: Imamo veliki respekt prema našim prijateljima iz Budućnosti

Prva utakmica polufinalne serije ABA lige igra se u utorak od 18.30 minuta u Areni

29.04.2024. 13:34
  • Podeli:
TANJUG SAVA RADOVANOVIĆ Željko Obradović-65df3e62504ff.webp Foto: TANJUG/SAVA RADOVANOVIĆ

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je pred početak polufinalne serije ABA lige da on i svi u klubu imaju veliki respekt prema prijateljima iz Budućnosti i pozvao navijače da pokažu gostoprimstvo protivniku.

Prva utakmica polufinalne serije ABA lige igra se u utorak od 18.30 minuta u Areni. 

"Igramo polufinalnu seriju protiv Budućnosti sa velikim respektom prema samoj ekipi. Imaju veliki kvalitet. Ono što bih želeo da naglasim ovom prilikom je da iako su nam veliki rivali, dolaze nam i veliki prijatelji. Takođe bih želeo da zamolim navijače Partizana da ih zaista na fer i sportski način dočekaju, da sve protekne u dobroj atmosferi", rekao je Obradović, objavljeno je na klupskom sajtu. 

Trener Partizana je rekao da je to ono što je potrebno ABA ligi i svima u Partizanu.

"Želeo bih da svima pokažemo gostoprimstvo koje možemo da pružimo svakom protivniku i da se svako dobro oseća kad dođe u našu Arenu, i na kraju krajeva da se isključivo priča samo o košarci", zaključio je Obradović i dodao da su osim Ognjena Jaramaza koji ima problem sa nogom svi ostali igrači u punom treningu i spremni za sutrašnju utakmicu. 

Tokom ligaškog dela sezone, crno-beli su dva puta savladali sutrašnjeg rivala, a u četvrtfinalnim okršajima, Partizan je sa 2:0 u seriji savladao Igokeu, dok je Budućnost istim rezultatom eliminisao Zadar. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()