Obradović iz Madrida: Moramo da smirimo tenzije i lepo ugostimo Real

Mi smo došli da igramo plej-of seriju i košarka mora da nam bude u fokusu, rekao je trener Partizana

28.04.2023. 00:15
  • Podeli:
Zeljko Obradović-644af363233ab.webp Foto: Profimedia

O drugom meču četvrtfinalne serije Evrolige, odnosno o tuči igrača Real Madrida i Partizana, govorio je i trener crno-belog tima Željko Obradović

On je čovek koji je mnogo toga video na košarkaškim terenima, sa mnogo toga se sreo u halama, na gostovanjima, ali se uvek trudio da smiri strasti. U sukobima nije učestvova, pa to ne želi ni sada. 

"Postoji video i svi će videti kako je počelo. Igrači pričaju među sobom, sve su to nervi. Na kraju se ništa nije dogodilo što bi izazvalo ovakav incident. Ne moramo da pričamo dalje o tome. Sudije su donele odluku da se utakmica završi ovim rezultatom", rekao je Željko Obradović i objasnio u kom bi pravcu sve trebalo da ide: 

"Pokušaću da uradim sve da smirim situaciju. Imam mnogo prijatelja u Real Madrid. Ovo je veliki klub, treba da ih ugostimo lepo u Beogradu. Moramo da pričamo o košarci".

Osvrnuo se Obradović i na pobedu. Pitanje da li je u tom trenutku bio svestan da je on jedini trener kome je do sada, kao i sada, pošlo "za taktikom" da u ovoj fazi tamičenja povede sa 2:0 u gostima. Prvi put kada je to uspeo osvojio je Evroligu. 

"Mi smo došli da igramo plej-of seriju protiv velikog kluba. Išli smo iz meča u meč i sada postoji zadovoljstvo zbog dve pobede. Zaista čestitam igračima, dobiti dva puta u Madridu nije lako, ali smo uspeli".

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()