Obradović objasnio zašto je veliki: Uprkos porazu u Zadru imao je strpljenja za publiku

Za razliku od mnogih mlađih, trener Partizana zna da ispoštuje svoje fanove

25.12.2023. 10:05
  • Podeli:
željko obradović tanjug-65887b92aff73.webp Foto: TANJUG/MARKO ĐOKOVIĆ

Partizan je, na iznenađenje mnogih, poražen u Zadru sa 84:68 (20:13, 27:21, 16:16, 21:18) i ostao je bez dva igrača - povredili su se Pi-Džej Doužer i Alen Smailagić. Međutim, ono šta je trener crno-belog tima Željko Obradović uradio posle meča ostavilo je sve navijače koji su stajali u redu oduševljene. 

Kolika je veličina iskusni trener pokazao je među mladima u holu dvorane "Krešimir Ćosić", kada je strpljivo izašao u susret svima koji su želeli da se slikaju sa njim za uspomenu. Red u kom su bili uglavnom mladi ljudi bio je prilično dugačak. 

A koliko su Zadrani  treneru Partizana zahvalni na ovom gestu nisu propustili da istaknu na društvenim mrežama.

Inače Obradovića je oduvek voljen lik u Zadru, a i on ne krije da se u tom hrvatskom gradu uvek dobro oseća. Tamo publika prati sport i razume se u košarku. Veoma cene kvalitet i dobre rezultate. 

Vredi napomenuti da mnogo mlađi sportisti od Obradovića nemaju ni šlifa, ni strpljenja, da pokažu poštovanje prema svojim fanovima. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()