Obradović pred Krku: "Svi moraju da budu spremni da pomognu"

Zbog povrede u timu Partizana neće biti Karlika Džonsa

25.10.2024. 14:30
  • Podeli:
željko obradovic tanjug-65c5d39fe5f4f.webp Foto: TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ

Trener košarkaša Partizana, Željko Obradović rekao je pred meč protiv Krke da je ritam utakmica takav da svi moraju da budu spremni da pomognu.

Partizan pred duplo kolo Evrolige u subotu od 19 časova dočekuje Krku u 6. kolu ABA lige. Domaćin u meč ulazi sa maksimalnih pet pobeda, dok Krka ima skor 2-3. 

Zbog povrede u timu Partizana neće biti Karlika Džonsa koji će preskočiti i oba meča u predstojećem duplom kolu Evrolige. 

"Nova utakmica u ABA ligi. Kao i uvek, poštovanje za protivnika. Ritam utakmica je takav da svi moraju da budu spremni da pomognu i da probamo da odigramo dobru utakmicu", rekao je Obradović a prenosi klupski sajt. 

 Kapiten Partizana Vanja Marinković želi nastavak trijumfalnog niza u ABA ligi.

 "Dolazi nam utakmica u ABA ligi u kojoj želimo da nastavimo tu formu u kojoj smo bez poraza i da probamo da odemo na 6-0. Znamo koliko je bitna ABA liga i svaki meč u toj ligi. Sigurno će biti nezgodna utakmica posle teškog poraza od Virtusa, pa se nadam da ćemo dobro da odreagujemo i ostvarimo pobedu", istakao je Marinković.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()