Obradović prelomio: Dva nova lica u Partizanu za KLS

U polufinalu Partizan igra protiv Mege, 24. maja, u 18.30 u Beogradskoj areni

23.05.2024. 11:57
  • Podeli:
obradovic-664af07837b1c.webp Foto: TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ

Nakon ABA lige, na redu je završnica Košarkaške lige Srbije. Partizan nakon dve godine učestvuje u domaćem prvenstvu, a trener Željko Obradović je odlučio da u tim uvrsti i dva nova igrača.

Crno-beli neće igrati sa Frenkom Kaminskim koji je napustio klub, a poznato je da su se dvojica mladih košarkaša priključila prvom timu i biće prijavljeni za ovo takmičenje.

U pitanju su Savo Drezgić i Aleksa Dimitrijević.

Inače poznato lice je Drezgić koji se pojavljivao tokom ove sezone i dobijao šansu kod Obradovića, dok je Dimitrijević potpuno novo lice. Radi se o centru koji ima 213 cm, rođen je 2006. godine.

Obojica su članovi reprezentacije Srbije do 18 godina. 

U polufinalu Partizan igra protiv Mege, 24. maja, u 18.30 u Beogradskoj areni, dok je drugi meč tri dana kasnije kada Mega dočekuje crno-bele u 20 časova. Eventualni treći mečevi su na programu 30. maja od 18.00 sati.

Serije se igraju na dve pobede. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()