Obradović: Real i dalje ima ogromnu glad za pobedama

I trener Partizana je istakao partiju Marija Hezonje i pomenuo Zaka Ledeja

21.03.2024. 23:23
  • Podeli:
željko obradovic tanjug-65c5d39fe5f4f.webp Foto: TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je posle poraza od Real Madrida (88:76) da je utakmicu prelomila loša treća četvrtina.

"Čestitam Realu, oni su lideri Evrolige, zvanični su prvaci Evrope i ekipa koja dominira i ove sezone. Obezbedili su prvo mesto, ali i dalje imaju ogromnu glad za pobedama i primer su svim ekipama" rekao je Obradović na konferenciji za medije. "Utakmicu je očigledno prelomila naša loša treća četvrtina i Mario Hezonja koji je bio nezadrživ. Znali smo da ne smemo da ga puštamo jer pogađa i sa sedam-osam-devet metara".

Obradović nije propustio priliku da ponovo pohvali navijače Partizana.

"Hvala našim divnim navijačima na fenomenalnoj podršci. Arena je bila krcata, ali takva je već dve godine otkad smo se vratili u Evroligu. Mi nećemo odustajati, borićemo se do kraja", zaključio je Obradović i dodao da ne zna kad će se vratiti Zek Ledej koji je još u Sjedinjenim Američkim Državama gde čeka sahranu nedavno preminulog oca koji je bio vojno lice u SAD.

Partizan još ima šanse da se plasira u plej-in Evrolige, a to će ostvariti ako naredne tri utakmice dobije. 
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()