Oglasio se i Ostoja Mijailović: Imamo krizu rezultata, ali i međusobnu podršku

Partizan je preuzeo sve mere da zaštiti svoje igrače i trenera

09.02.2024. 15:49
  • Podeli:
Tan2022-10-1_142539813_0 ostoja mijailović foto jadranka ilic-6515edd9a6a1e.webp Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Poraz Partizana od Bajerna iz Minhena ne stišava strasti među navijačima. Osude na račun crno-belog tima stižu sa svih strana, a sa njima se i preteruje jer se pominje odlazak trenera Željka Obradovića iz kluba. 

Da bi se svim nagađanjima i nekorektnim ponašanjima stalo na put Partizan je preuzeo sve mere da zaštiti svoje igrače i trenera. 

Oglasio se tim povodom i predsednik Partizana Ostoja Mijailović. Priznao je da je istina da klub ima krizu rezultata, ali da, pun podrške, stoji iza trenera i igrača.

"Pošto mnoge danas jedna tema interesuje, a nikome nisam posebno odgovarao, potvrđujem da Željko Obradović, igrači i svi zaposleni u klubu imaju moju podršku. Nema šumova, istina je jedino da smo u krizi rezultata. Ali je važno da znaju svi kako je klub stabilan i da nesmetano funkcioniše. Svi smo mi crno-bela porodica i kad pobeđujemo i kada gubimo", poručio je Ostoja Mijailović.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()