Tanderi slavili na gostovanju: Micić dao doprinos u pobedi, od Pokuševskog ništa

Reprezentativac Srbije pruža sve zapaženije partije

19.01.2024. 10:39
  • Podeli:
vasilije vasa micić, 19 nov 2023 - foto AP Photo Jeff Chiu Tanjug-6559d293dee76.webp Foto: AP Photo/Jeff Chiu/Tanjug

Košarkaši Oklahome savladali su Jutu u Solt Lejk Sitiju 134:129 u NBA ligi, a pobedi je pridoneo i srpski košarkaš Vasilije Micić.

Micić je na parketu proveo nepunih devet minuta, ali je maksimalno iskoristio to vreme i postigao šest poena. Nekadašnji MVP Evrolige je pogodio po dva šuta za dva poena i slobodna bacanja, a na sve to je upisao i jednu asistenciju, nakon sjajnog protoka lopte u napadu.

U ekipi Oklahome, drugi srpski košarkaš Aleksej Pokuševski nije dobio priliku da zaigra.

Toronto, koji predvodi srpski trener Darko Rajaković, poražen je od Čikaga 116:110. Ovim porazom, ekipa iz Kanade nastavila je negativnu seriju i pretrpela peti poraz u poslednjih šest mečeva, iako su bili u vođstvu protiv Bulsa do same završnice meča.

Najzapaženiju ulogu kod gostiju je imao Nikola Vučević sa 24 poena i 14 skokova.

U ostalim utakmicama NBA lige, Njujork je savladao Vašington 113:109, Toronto - Čikago 110:116, Minesota - Memfis 118:103, Sakramento - Indijana 121:126.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()