Okobo preterao: Monako suspendovao najboljeg igrača

Monako sa Partizanom igra 31. januara

06.01.2024. 13:27
  • Podeli:
Eli Okobo-65994ad4d6c1a.webp Foto: Profimedia

Bek Monaka Eli Okobo je suspendovan na neograničeno vreme. Igrač je posle utakmice sa Olimpijakosom pokazao neprofesionalno ponašanje koje klub ne želi da toleriše.  

Ovim povodom oglasio se i Monako koji u saopštenju navodi da će naknadno doneti odluka o broju utakmica na kojima će bek biti van tima.

Monako će u narednom kolu Evrolige ugostiti Baskoniju 9. januara, a zatim će posle dva dana otputovati na meč sa Panatinaikosom.

Okobo je jedan od najboljih igrača francuskog tima koji je ove sezone prosečno, na 19 mečeva, beležio 10,2 poena, 2,7 skokova, 3,2 asistencije.

Monako sa Partizanom igra 31. januara, pa ukoliko se reprezentativac Francuske do tada ne "pomiri" sa onima koji donose odluke u klubu, može da se desi da propusti utakmicu.

Trenutno se tim Obradovića nalazi na deobi osmog mesta sa Partizanom, Valensijom i Baskonijom sa skorom od deset pobeda i devet poraza.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()