Olimpijakos neće zadržati Kenana: Da li će Partizan i Zvezda reagovati?

Olimpijakos je završio na trećem mestu Evrolige

27.05.2024. 15:36
  • Podeli:
Košarkaši Olimpijakosa-64638a8f0058c.webp Foto: Profimedia

Posle Vensana Poarijea, kao i košarkaša kojeg je Real Madrid naciljao za sledeću sezonu koji dolazi iz VTB lige, danas se u košarkaškoj javnosti priča o još jednom transferu.

Naime, pitanju je Ajzeja Kenan, plejmejker koji nije dokazao gazdama Olimpijakosa da je vredan tog dresa i od naredne sezone će tragati za novim klubom, najverovatnije u Evroligi.

Ako pogledamo brojke, bio je sasvim solidan sa 11.1 poenom po meču, odličan mu je bio šut za tri poena (42%), a imajući u vidu da će srpski klubovi tragati za igračem na poziciji plejmejkera, izvesno je da bi i Kenan mogao biti meta. 

Tražnja za plejmejkerima će ovog leta biti ogromna, posebno jer se povredio i Evans, košarkaš Žalgirisa.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()