Olimpijakos povlači još jedan dres: Printezisu čast za njegov rođendan

Poseban pečat ostavio njegov koš za pobedu 2012.

23.02.2024. 14:06
  • Podeli:
Vasilis Spanulis i Jorgos Printezis-65d88fdae97b5.webp Foto: Profimedia

Košarkaški klub Olimpijakos povući će još jedan dres iz upotrebe. Ovog puta među zaslužne i slavne ide crveno-bela oprema sa brojem 15, koju je nosio čuveni Jorgos Printezis. 

Simbolično, grčki klub je za svečanu ceremoniju izabrao 6. septembar 2024. - dan Printezisovog 40. rođendana.  

Printezis je u Olimpijakosu igrao od 2001. do 2009, nakon čega je proveo dve godine u Unikahi, da bi se 2011. vratio u Olimpijakos, gde je ostao sve do kraja karijere.

Više puta je igrao na fajnal-foru Evrolige, a titulom šampiona Evrope se okitio 2012. i 2013. godine.

Poseban pečat ostavio njegov koš za pobedu 2012. protiv CSKA iz Moskve u finalnoj utakmici Evrolige u Istanbulu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()