Opšta tuča na NBA utakmici: Isključeni Tompson i Grin

Najgore je prošao Rudi Gober

15.11.2023. 09:35
  • Podeli:
Opšta tuča u NBA-655480c7b047f.webp Foto: Printscreen/Youtube/Chaz NBA

Košarkaši Minesote su na gostovanju u San Francisku pobedili Golden stejt sa tesnih 104:101, a tenzije da tima su eksplodirale na početku meča. Sa frustracijom od susreta pre dva dana igrači oba tima su počeli utakmicu naoštreni na grubu igru.  

Klej Tompson i Žaden Mek Danijels su se ušli u sukob posle samo dva minuta igre. Njihovo gurkanje izazvalo je haos na parketu. Drejmond Grin je uhvatio za vrat i "davio" Rudija Gobera iz Minesote, a od povlačenja i cimanja pocepani su i dresovi nekolicini igrača oba tima. 

Kada se situacija smirila, sudije su isključile dve zvezde Ratnika, Tompsona i Grina. Bio je to poseban udarac Golden stejta jer je u utakmicu ušao bez najboljeg igrača Stefa Karija, koji ima problem sa kolenom. 

Ni gosti nisu bili pošteđeni kazne - iz tima Minesote isključen je Mek Danijels koji je bio uzrok opšte tuče.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()