Otkriveni novi detalji smrti Kobija Brajanta: Teške povrede svih delova tela

Izveštaj autopsije gotov posle skoro četiri godine

24.12.2023. 15:30
  • Podeli:
Kobi Brajant Mural-65074f672521b.webp Foto: CHRISTIAN MONTERROSA/EPA

Tragična pogibija Kobija Brajanta nikada neće biti zaboravljena, a njegov odlazak nikada prežaljen. I posle skoro četiri godine od pada helihoptera u kom se nalazio legendarni košarša Los Anđeles Lejkersa, njegova kćerka Điđi i još sedmoro ljudi, priča je aktuelna - ovog vikenda stigao je izveštaj sa autopsije jednog od njapularnijih ljudi na svetu. 

Detalji su ugledali svetlost dana.

Helikopter se zapalio prilikom pada i niko od putnika nije preživeo, ali i da se to nije dogodilo male su šanse da bi Kobi preživio pad. To potvrđuje izveštaj autopsije. 

Povrede nastale pre požara

U njemu se navodi da je Brajant doživio teške povrede glave, pluća, abdomena, kao i ozbiljne povrede vrata, kičme i mozga. Uz to se navodi i da je ostao bez desne ruke, kao i leve noge. Prema ovom izveštaju Kobi je bio mrtav i pre nego što se helikopter zapalio.

Izveštaji o ostalim putnicima nisu postali javni, ali se pretpostavlja da su i oni imali slične povrede i da nikome od njih nije bilo spasa. 

U znak večnog sećanja na Kobija Brajanta, ispred "Stejples" centra u Los Anđelesu, 8. februara 2024. godine biće otkrivena statua velikog košarkaša.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()