Ovo u životu niste videli: Pogledajte šta je pogodio Aleksa Avramović

Ovaj koš će svi gledaoci dugo upamtiti.

13.10.2024. 18:08
  • Podeli:
aleksa avramovic profimedia-66f95b5974893.webp Foto: Profimedia

Spektakularno igra Aleksa Avramović od momenta od kada je obukao dres CSKA iz Moskve u VTB ligi. Ni danas nije manjkalo njegovih fenomenalnih poteza u pobedi nad Zenitom iz Sankt Peterburga (83:77), ali jedan koš će svi gledaoci dugo upamtiti.

Teško da smo ikada videli ono što je Aleksa pokušao danas protiv Zenita, pošto je na isteku jednog napada odlučio da uputi šut za tri - jednom rukom.

I ne samo jednom rukom preko glave, nego je to uradio odozdo, pa je lopta u neverovatnom luku preletela sve i mnogi bi je očekivali negde preko table. Ali ne, lopta je završila u obruču za delirijum u dvorani.

Avramović je imao 16 poena pored svog imena danas uz 3/4 za dva poena, 2/6 za tri i 4/5 sa linije penala, dok je pored toga uhvatio tri skoka i podelio četiri asistencije.

Ekipa CSKA je tako nanela drugi poraz Zenitu u sezoni, koji sada ima 5-2, dok su Moskovljani na 5-1 sa jednom utakmicom manjka.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()