Panatinaikos još ne može da računa na Vildozu: Argentinac ostaje na rehabilitaciji u Atini

Grci su otputovali u Madrid

27.02.2024. 13:45
  • Podeli:
vildoza kk pa-6558abdbe8457.webp Foto: KK Panathinaikos BC

Košarkaš Panatinaikosa Luka Vildoza propustiće zbog povrede levog kolena meč 27. kola Evrolige protiv Real Madrida, prenosi Basketnjuz.

Vildoza zbog povrede kolena nije nastupio na završnom turniru Kupa Grčke, koji je odigran od 15. do 18. februara. On je potom propustio i mečeve Argentine protiv Čilea u kvalifikacijama za Kup Amerike 2025. 

Ekipa Panatinaikosa je otputovala u Madrid, dok je argentinski košarkaš ostao u Atini gde će da nastavi sa rehabilitacijom.

Vildoza je ove sezone zbog problema sa povredama propustio pet utakmica u Evroligi.

Utakmica između Reala i Panatinaikosa biće odigrana 29. februara od 20.45 časova u Madridu.

Real je prvi na tabeli Evrolige sa 22 pobede i četiri poraza, dok je Panatinaikos na trećem mestu sa skorom 16/10.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()