Pao novi negativan rekord u Evroligi: Skoti Vilbekin u glavnoj ulozi

Amerikanac je postigao samo dva poena uz katastrofalne procente šuta

25.05.2024. 11:53
  • Podeli:
Skoti Vilbeken Fenerbahče-65f37238c2a01.webp Foto: Profimedia

Košarkaši Fenerbahčea su ubedljivo poraženi u polufinalu Evrolige od Panatinaikosa rezultatom 73:57.

Veoma lošu partiju za Fener, odigrao je Skoti Vilbekin, čovek koji voli "velike" utakmice. Ipak, ovaj put je totalno podbacio.

On je  imao katastrofalno veče, čime je obeležio istoriju Evrolige. Vilbekin je protiv Panatinaikosa imao indeks -9, najlošiji od kada se igra Fajnal-for.

Amerikanac je postigao samo dva poena uz katastrofalne procente šuta (1/10), imao je po dva skoka i asistencije. Čeitiri izgubljene lopte i tri napravljena faula.

Vilbekin je tako postao predvodnik liste igrača koji su pružili najgore partije na Fajnal-foru.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()