Partizan časti navijače: "Sa JNA besplatno u Arenu"

Lep gest kluba iz Humske

23.10.2024. 16:05
  • Podeli:
grobari Dusan MilenkovicATAImages-66e7f0fcb883f.webp Foto: Dusan Milenkovic ATAImages

Promena u upravi Fudbalskog kluba Partizan, obradovala je čelnike košarkaškog kluba , a ovom prilikom su odlučili da časte navijače slobodnim ulazom na meč protiv Krke.

Naime, Iako je utakmica prvobitno trebala da počne u 18.00, KK Partizan je zatražio i dobio odlaganje početka susreta za 60 minuta, kako bi navijači mogli da isprate i duel FK Partizan - Čukarički (Na programu istog dana od 15.55 na stadionu Partizana).

 Klub je doneo odluku da svim navijačima koji u Arenu dođu sa kupljenom ulaznicom za meč FK Partizan - Čukarički, bude omogućen besplatan ulazak na Nivo 400.

"Sa JNA besplatno u Arenu", krilatica je ove akcije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()