Partizan da bude ponosan: Dante Egzum MVP kola Evrolige

Australijski košarkaš je drugi put u karijeri dobio MVP titulu za igrača kola

09.03.2023. 14:22
  • Podeli:
Dante Eksum-6409db667aaa5.webp Foto: Profimedia

Košarkaš Partizana Dante Egzum proglašen je za najkorisnijeg igrača (MVP) 27. kola Evrolige, saopšteno je na zvaničnom sajtu najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja.

Partizan je u gostima pre dva dana pobedio Virtus 88:79, a Egzum je postigao 17 poena i imao je po sedam skokova i asistencija i tri ukradene lopte za 29 minuta na terenu. On je imao indeks korisnosti 33. Australijski košarkaš je po drugi put u karijeri dobio MVP za igrača kola u Evroligi.

Košarkaš Baskonije Darijus Tompson imao je indeks korisnosti 32. Na trećem mestu je igrač Crvene zvezde Argentinac Fakundo Kampaco (30), a iza njega slede košarkaš Armanija Šabaz Nejpir (28) i član Real Madrida Džanan Musa (26). 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()