Partizan juri svoju šansu: Šta pričati još o Realu?

Treba da vodimo računa o sebi, naglašava trener Željko Obradović

20.03.2024. 15:33
  • Podeli:
kk partizan strahinja aćimović tanjug-65e87af77184d.webp Foto: Strahinja Aćimović/Tanjug

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je da će crno-beli morati da odigraju perfektnu utakmicu ako žele da ostvare pozitivan rezultat protiv Real Madrida.

Košarkaši Partizana dočekaće u petak u "Štark areni" od 20.30 časova špansku u 31. kolu Evrolige.

"Šta pričati o Realu, prvaci Evrope, tim koji dominira i ove godine u Evroligi? Imaju fenomenalan roster, izvanredno su vođeni... Trebalo bi da odigramo perfektnu utakmicu ako mislimo da imamo pozitivan rezultat. Potreban nam je zbog situacije na tabeli i zbog želja koje još imamo. Borićemo se do kraja da ih ostvarimo", rekao je Obradović na konferenciji za medije u Beogradu.

Real je prvi na tabeli Evrolige sa 24 pobede i šest poraza, dok je Partizan na desetoj poziciji sa skorom 14/16.

"Da ne ponavljam o kvalitetu tog tima na svim pozicijama, imaju i oni neke probleme. Neki njihovi igrači nisu u timu, ali sa tim rosterom, ko god da nije tu, neko će ga nadomestiti. Trebalo bi da vodimo računa o sebi i da se pripremimo, da probamo da igramo slično onome što smo juče radili u velikom delu utakmice", dodao je trener Partizana.

Crno-beli su u utorak u Beogradu pobedili Baskoniju 87:83 u 30. kolu Evrolige, dok je Real u Berlinu bio bolji od Albe 86:79.

"Igrali smo prilično dobru odbranu. To je bio neki ključ da igramo odbranu na istom nivou i da ne budemo brzopleti u napadu, nego da shvatimo šta su dobra rešenja i šta su to najbitnije stvari ako hoćemo da imamo otvorene šuteve protiv Reala", zaključio je Obradović.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()